Põhja prefektuuri koerajuhid päästsid mehe põlevast autost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm/Reporter.ee

Ööl vastu tänast tõi vanemkoerajuht Tõnis Land põlevast autost välja 43-aastase mehe, kes pääses vigastusteta.

Põhja prefektuuri koerajuhid Tõnis Land ja Rimma Soosaar olid keskööl vastu tänast patrullimas, kui said mööduvalt noormehelt teada, et naabruses põleb Telliskivi tänaval asuv grillbaar.

Sündmuskohale jõudes põles baari terrass lahtise leegiga, samas märkasid politseinikud ka autot, mille tagaosa ja rehvid olid samuti leekides.

Samal ajal, kui Tõnis haaras tulekustuti järele, teatas Rimma põlengust juhtimiskeskusele.

Päästjad said väljakutse Põhja-Tallinnasse Telliskivi tänavale öösel kell 00.03.

Põlema oli süttinud sõiduauto Chrysler. Auto salong oli suitsu täis, seda kontrollides avastas Tõnis seal rinnuli roolil kontaktivõimetu 43-aastase mehe.

Tõnis haaras mehe autost välja ning kuna leegid läksid aina suuremaks, lohistas ta mehe baari nurga taha. Mees pandi kiirabi saabumiseni välijuhi bussi, lõpuks oli ta kontaktivõimeline ning pääses vigastusteta.

Kiirabi osutas põlengu hetkel sõiduautos viibinud meesterahvale esmaabi, haiglaravi isik ei vajanud. Sõiduauto hävis tulekahjus.

Põlengus sai kuumakahjustusi ka kõrvalseisev sõiduauto Lexus ning umbes 15 ruutmeetri ulatuses grillbaari sein ning terrass, mille ees tulekahju toimus. Lilleküla päästjad kustutasid põlengu lõplikult kella 00.31-ks. Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles