Lenna Kuurmaa töötab laste turvakeskuses

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa.
Lenna Kuurmaa. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Ansambli Vanilla Ninja liikmena kuulsaks saanud Lenna Kuurmaa on juba mõnda aega ametis Tallinna Laste Turvakeskuses.


Turvakeskuse juhataja Erki Korpi sõnul töötab Kuurmaa Nõmme tee keskuses, kus tegeletakse sõltuvusprobleemidega lastega.

Sotsiaaltöö alast haridust Kuurmaal ei ole, kuid see pole juhataja sõnul kõige tähtsam.«Meil on neljas osakonnas tööl kokku 32 sotsiaalpedagoogi ja Lenna töötab koos nendega. Sotsiaalpedagoog on lapse jaoks eelkõige selline hea kaaslane, kes aitab tal probleemidest üle saada ja elus edasi minna. Samuti on ta positiivne eeskuju ning sellesse rolli sobib Lenna minu meelest väga hästi,» lausus Korp.

Ta lisas, et Laste Turvakeskusel on oma mitmeastmeline koolitusprogramm ning selle läbimisel võib Kuurmaast saada professionaalne sotsiaaltöötaja.

«Praegu töötab Lenna selles osakonnas, kus on sellised tütarlapsed, kellel on alkoholiga probleeme olnud. Minu meelest läheb tal esialgu väga hästi. Aga me leppisime temaga kokku, et pikemalt räägime sellest avalikkusele siis, kui Lenna on oma töösse rohkem sisse elanud,» ütles turvakeskuse juhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles