Tallinna loomaaias käis 1500 hilisõhtust külastajat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amuuri leopard.
Amuuri leopard. Foto: Liis Treimann

Loomaaias lõppesid populaarsed hilisõhtused ekskursioonid, mille käigus käis loomi vaatamas umbes 1500 külastajat.
 

Tallinna loomaaed korraldas sel suvel 60 hilisõhtust ekskursiooni, mis olid loomahuviliste seas ülipopulaarsed ning piletid neile müüdi läbi ülikiirelt. Loomaaia loodushariduse ja avalike suhete teenistuse juhataja Maris Laja kinnitusel on kavas jätkata ekskursioonidega ka järgmisel aastal.
Loomaaia suveperioodi suurüritustest on olulisemad lastekaitsepäev 1. juunil,  mil loomaaeda külastas ligi 10 000 last ja täiskasvanut, ning loomaaia sünnipäev 25. augustil, mil oodatakse samuti suurt hulka külastajaid. Sel päeval on piletid soodsamad.

Sünnipäeva peetakse seekord teisiti – loodushariduspäevana, mida toetab keskkonnainvesteeringute keskus. Külalislektorite ja spetsialistide abil korraldatakse õpperetki ja avatakse infopunkte, kus saab tutvuda mesilaste põneva maailmaga ja Veskimetsa taimedega, uuritakse maailma mikroskoobis, vaadeldakse linnutiikidel lindude mitmekesisust, räägitakse loomalugusid, korraldatakse külastajatele viktoriin ning joonistatakse lasteloomaaias. Külastajate soovil on lasteloomaaed sel aastal avatud seitse päeva nädalas. 
 
26. juulil kell 14 oodatakse kõiki huvilisi aga amuuri leopardikutsikate nimepeole, kus saab toetada amuuri leoparde spetsiaalselt selleks päevaks valminud postkaartide ja riidest kottide ostuga.

Kolm kutsikat sündisid leopardide paaril Darlal ja Fredy'l tänavu 13. aprillil
Tallinna Loomaaia tegemistest vt www.tallinnzoo.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles