Vargust plaaninud narkomaanid jäid vahele

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videosalvestus näitas, millisest poest varas oli väljunud.
Videosalvestus näitas, millisest poest varas oli väljunud. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna suurkaupluse sees ja territooriumil turvakaamerate vaateväljas kõikvõimalike asjade varastamist katsetav mees jäi lõpuks vahele maiustusi näpates.

Kolmapäeva õhtul jäid Tallinna suurkauplust valvavate turvatöötajate kaamerate vaatevälja kaks nooremapoolset meesterahvast, kes püüdsid kauplusesse siseneda klientidele mitteettenähtud sissepääsu kasutades.

Turvatöötaja palus meestel kaupluse laoruumide uste juurest ära minna.

Varsti sisenesid mehed kaupluse paraadustest ja käitusid mõnda aega nagu tavalised kauplusekülastajad.

Umbes kümne minuti pärast pöördus turvatöötaja poole kaupluse müüja, kes nägi, kuidas just need kaks meest varastasid tema mobiiltelefoni.

Turvatöötaja palus mehed turvaruumi, kuid turvakontrolli käigus mobiiltelefoni ei leitud.

Seejärel läksid mehed kauplusest välja ja proovisid õnne kaubaauto uksi kangutades, kuid kuna lukustatud uksed järele ei andnud, suundusid kaupluse läheduses olevasse bensiinijaama.

Seal jäidki mehed lõpuks šokolaadi põue toppides turvakaamerate vaatevälja ja nad peeti bensiinijaama müügisaalist lahkudes uksel kinni.

Seekord otsustasid vargad ka vastupanu osutada ja turvaruumi viid nad juba käeraudades.

Politseid oodates selgus, et ühe mehe valduses oli nii 285 krooni eest varastatud šokolaadi kui ka müüja isiklik mobiiltelefon. Mõlemal umbes 25-aastasel noormehel olid narkojoobe tunnused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles