Tedre tänava remont lõppes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeremont.
Teeremont. Foto: Mihkel Maripuu

Teisipäeval, 17. juulil kell 12 avatakse pärast põhjalikku uuendamist liiklusele Tedre tänav, seejärel algavad Vindi tänava rekonstrueerimistööd.

Tedre tänava kapitaalremont toimus Nõmme tee ja Kotka tänava vahelisel lõigul. Uuendati teekatendi konstruktsioon ja tehnovõrgud, sealhulgas rajati sademevee kanalisatsioon ning uus tänavavalgustus. ASi Tallinna Vesi tellimusel rekonstrueeriti samaaegselt vee ja kanalisatsioonitorustik.

«Tööde algus viibis tehnilistel põhjustel rohkem kui aasta,» nentis Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. «Projekteerimise käigus kujunes ehitustööde maht kavandatust  märkimisväärselt suuremaks. Sõidutee osutus liiga kitsaks, kraavid tuli likvideerida ning teed palistanud vanad puud maha võtta.»

«Neis asjus elanikega kokkuleppele jõudmine võttis üksjagu palju aega, kuid arutelude tulemusena jäi peale jalakäijate ohutus, mille tulemusena rajati paplite asemele kõnnitee,» nentis Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov.

Rekonstrueerimise käigus rajati muu hulgas ka kõnniteed, mis sel tänaval seni puudusid.
Tedre tänava rekonstrueerimise riigihanke võitis AS Lemminkäinen Eesti, lepingu kogumaksumus on 1,09 miljonit eurot.

Vindi tänava Tihase ja Tedre tänava vahelisel lõigul uuendab AS Tref Nord.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles