Mustika keskuse kahjud võivad ulatuda sadadesse miljonitesse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Mustika keskuses.
Tulekahju Mustika keskuses. Foto: Liis Treimann.

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Peeter Randoja ütles sündmuspaigalt Kuku raadiole, et Mustika kaubanduskeskuse kahjud võivad ulatuda kümnetesse kui mitte sadadesse miljonitesse.


«Keskuses vajus sisse ligi tuhat ruutmeetrit katust, lisaks on tulest kahjustatud samuti ligi tuhat ruutmeetrit, praktiliselt kogu keskus on põlengust kannatada saanud, kui tulest mitte, siis suitsust kindlasti,» ütles Randoja.

Puutumata jäi vaid keskuse ühes ääres asuv Prisma Peremarket.

Tulekahju tekkepõhjuste kohta ei ole veel midagi teda, päästjad on nii hoones sees kui ka katusel ning otsivad hetkel veel viimaseid tulekoldeid ja praegu ei lubata hoone ega kaupluste omanikke hoonesse sisse.

Tulekahju Tallinnas Mustamäel asuvas Mustika Keskuses puhkes täna kell 5.41 kaubanduskeskuse laohoones. Tulekahjus inimesed kannatada ei saanud.

Sündmuskohale sõitis kuus päästeautot koos lisatehnikaga, kaks kiirabibrigaadi ning kümme politseipatrulli.

Põlengu tõttu sulges politsei terveks hommikuks liikluseks mõlemas suunas Tammsaare tee osa, mis jääb Mustamäe tee ja Laki tänava vahelele. Praeguseks on tee taas avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles