Nõmme turu ehitus püsib graafikus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja. Foto: Toomas Huik

Nõmme turu ehitustööd kulgevad plaanipäraselt, müügipindade ehitajad on selgunud ja lepingud on sõlmitud selliste tähtaegadega, et turu saaks avada mai keskpaigas.

Lähipäevil lõppevad vee-, kanalisatsiooni- ja elektritrasside rajamistööd ning peatselt algab kioskite ehitus.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on praeguseks kõikide müügipindade ehitajad selgunud. «Kioskite ehitamiseks tegi parima pakkumise VMT Tallinn OÜ hinnaga 4,5 miljonit krooni.»

Uue kala- ja lihamaja ehituse ettevalmistustööd algasid eelmisel nädalal. «Selle ehitamiseks tegi parima pakkumise S.P.M Invest OÜ. Aprilli lõpuks valmiv hoone läheb maksma pisut üle 2,5 miljoni krooni,» rääkis Vakra. Majja tuleb kaks müügisaali: üks lihale, teine kalale, lisaks saab maja olmeruumid.

Turu väliletid ehitab AS Telor Ehitused ning nende hinnaks sai ligi 600 000 krooni.

Nõmme turu uuendamiseks on linna tänavuses eelarves kokku 20 miljonit krooni. Kõik lepingud on sõlmitud selliste tähtaegadega, et turu saaks avada mai keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles