Bussiõnnetuse ohver suri hiljem haiglas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel teispäeval Stockmanni kaubamaja juures bussi alla jäänud jalakäija suri veidi hiljem haiglas.
Eelmisel teispäeval Stockmanni kaubamaja juures bussi alla jäänud jalakäija suri veidi hiljem haiglas. Foto: kaader Reporter.ee videost

Eelmisel teisipäeval Tallinnas Stockmanni kaubamaja juures punase fooritule ajal teele astunud ja bussi alla jäänud jalakäija suri järgmise päeva õhtul haiglas.


«Teisipäeval, 19. juunil kella 14.55 ajal sai Liivalaia tänaval Stockmanni parkimismaja juures reguleeritud ülekäigurajal liinibussilt löögi 19-aastane neiu. Kiirabi toimetas vigastatud jalakäija haiglasse,» seisis lakoonilises politseiteates, millega otsiti liiklusõnnetuse tunnistajaid.

Reedel olid õnnetuskohta toodud lilled ja küünlad, mis andsid märku kõige halvemast. Seda, et õnnetuse ohver suri haiglas, kinnitas ka politsei. Kuigi kannatanu astus sõiduteele punase tule ajal uurib politsei õnnetust siiski põhjalikult. «Politsei alustas karistusseadustiku paragrahv 422 lõige 1 järgi kriminaalmenetluse, et selgitada välja kõik liiklusõnnetuse asjaolud. Menetlus käib,» öeldi täna politseist Postimehele.
 

Copy
Tagasi üles