Pirital saab sel suvel tasuta parkida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimine Pirita tee ääres.
Parkimine Pirita tee ääres. Foto: Toomas Huik.

Tallinn valmistab ette volikogu määruse eelnõu, mis lõpetab parkimise eest tasu küsimise Pirita rannapiirkonnas asuvatel tänavatel.


Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul tekitas tasuline parkimine Pirita tänavatel ebamugavusi kohalikele elanikele, kelle kodutänavad ja aiaväravad päikeselistel päevadel kinni pargiti, vahendas Raepress.

«Liiklusspetsialistide ja kohalike elanike ettepanekuid arvestades rakendatakse Pirital alates 1. aprillist 2009 parkimise reguleerimiseks liiklusmärke ja tugevdatakse rannailmade ajal parkimiskontrolli. Määruse eelnõu kohaselt jääb tasuliseks Pirita muuli juures, aadressidel Merivälja tee 1c ja 1e asuv parkla,» selgitas Mutli.

Eelnõuga täpsustatakse ka elanike parkimissoodustuste kehtivusala ning tasulise parkimise korraldust teistes linna regioonides. Seoses Vabaduse väljaku rekonstrueerimisega jäeti tasulist parkimist reguleerivast määrusest välja Vabaduse väljaku parkimist käsitlev osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles