Tallinna tööbüroo pakub tööd koristajatele ja heakorratöötajatele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tallinna linna tööbüroo pakub tööd vabadele sotsiaalsetele töökohtadele – hetkel saab kandideerida koristaja ning haljastus- ja heakorratöötaja töökohtadele.


Tööbüroo vahendusel saab kandideerida Kadrioru pargi ning Tallinna Autobussikoondise ja Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise pakutavatele sotsiaalsetele töökohtadele. Töötajaid vajatakse nii haljastus- kui ka heakorratöödele ning TAK ja TTTK otsivad koristajaid, vahendas Raepress.

Sotsiaalsele töökohale kandideerija peab olema Tallinna linna elanik viimased 12 kuud ja töötukassas arvel üks kuu. Töötasu on miinimumpalk (bruto) ehk 290 eurot kuus.

Tallinna linna tööbüroosse koondatakse info erinevatelt linna asutustelt ja ettevõtetelt, vajadusel abistatakse sobivate kandidaatide valikul, monitooritakse ning antakse tagasisidet. Igapäevaselt tegeletakse inimeste suunamisega sotsiaalsetele töökohtadele, uute sotsiaalsete töökohtade väljaselgitamise ja sotsiaalse hõive koordineerimisega, vajadusel nõustamisega. Ettevõtjad, kes vajavad lihttööjõudu, hooajatöölisi ja oskustöölisi, võivad aga pöörduda tööbüroo tööhõive spetsialistide poole endale vajaliku tööjõu leidmisel.

Tallinna linna tööbüroos (Vabaduse väljak 7, linnavalitsuse teenindusbüroos) on vastuvõtt igal tööpäeval, esmaspäeval kella 8.15-18, teisipäevast neljapäevani kella 8.15-17 ja reedel kella 8.15-14.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles