Abilinnapea ameti kõrval on enim muid töökohti Taavi Aasal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas.
Taavi Aas. Foto: Peeter Langovits

Tallinna abilinnapeadest on linnavalitsuse liikme ameti kõrval enim muid tasustatavaid töökohti Taavi Aasal, selgub abilinnapeade majanduslike huvide deklaratsioonidest.

Taavi Aas on lisaks abilinnapea ametile ka OÜ Põltsamaa Varahaldus juhatuse liige, AS Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu liige, Tallinna Autobussikoondise nõukogu esimees, Eesti Linnade Liidu juhatuse esimees, MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskus juhatuse liige ning AS Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sai 2011. aastal ka riigikogu liikme töötasu, lisaks on ta AS Atko Grupp nõukogu liige, AS Järvamaa Haigla nõukogu liige, sihtasutuse Paide Spordi- ja Tervisekeskuse nõukogu liige, AS Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse nõukogu liige ning AS Tallinna Tööstuspargid nõukogu liige.

Eha Võrk on Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise sihtasutuse nõukogu liige ning sihtasutuse Tallinna Hambapolikliinik nõukogu liige.

Merike Martinson on AS Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu liige ja sihtasutuse Tallinna Lastehaigla nõukogu liige, lisaks saab ta pensioni.

Kalle Klandorfil ja Mihhail Kõlvartil abilinnapea ameti kõrvalt muid deklareeritavaid regulaarseid tulusid ei ole, kui välja arvata isikliku auto ametisõitudeks kasutamise eest saadav hüvitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles