Stroomi rannas peetakse reedel jaanipidu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Liis Treimann

Reedel, 22. juunil algusega kell 17 korraldab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus linnaelanikele suure tasuta jaanipeo Stroomi rannas.


Lastele mõeldud eeskava algab kell 17, peo avab pidulikult kell 19 Põhja-Tallinna linnaosa vanem Karin Tammemägi ning jaanituli süüdatakse kell 21, teatas linnaosavalitsuse avalike suhete nõunik Üllar Luup.

Õhtu peaesineja on üheksas erinevas keeles laulev ansambel Maia & Special Project. Õhtut juhib Ilja Golomb. Lastenurgas on püsti atraktsioon «Money Box» ja batuudid, kohal on pedaalidega autod ning huvitavaid mänge pakub lastele lõbus Pipi, prügihunt ja nende sõbrad.

Stroomi jaanipidu kätkeb endas tavakohaselt ka mänge ja jõukatsumisi: saapaloopimist, sangpommi rebimist ja köievedu. Kehakinnitust pakuvad erinevad müügikohad ning ka erinevad rahvusköögid on esindatud.

«Iga omavalitsus peaks vähemalt ühe mõnusa peo aastas oma rahvale korraldama ja Põhja-Tallinn on seda jaaniõhtuti ikka teinud,» ütles jaaniõhtu korraldaja Ilja Golomb, «Inimesed ostavad pigem õlut ja šašlõkki ja lähevad naabritele või tuttavatele külla, kui hakkavad linna tasulisele jaanipeole minema. Seepärast jätkame linnaosas tasuta jaanipeo traditsiooni.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles