Gonsiori sulgemine suurendas Narva maantee liikluskoormust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonsiori tänava sulgemine tekitas kesklinnas paratamatult ummikuid.
Gonsiori tänava sulgemine tekitas kesklinnas paratamatult ummikuid. Foto: Peeter Langovits

Tallinna transpordiameti andmetel suurendas Gonsiori tänava sulgemine liikluskoormust kõige enam Narva maanteel ning Suur-Sõjamäe tänaval. Probleeme on ka Liivalaia ja Juhkentali tänaval.

Transpordiameti liikluskorralduse osakonna peaspetsialisti Randar Jõesaare sõnul on tänu Gonsiori tänava sulgemisele ja teetöödele Ülemistel liiklus Tallinna kesklinnas tõesti keeruliseks läinud.

«Suuremad liiklusprobleemid on Narva maanteel, sest sinna koguneb palju sõitjaid, kes soovivad Pirita ja Lasnamäe poole saada,» selgitas Jõesaar. «Tartu maantee on samal ajal tunduvalt vähem koormatud. Samas ei tahaks hakata ka liiklust ümber suunama, las inimesed sõidavad sealt, kus tahavad.»

Ta lisas, et ega ummikud linnas väga suured ka ei ole, autojuhid peavad lihtsalt natuke rohkem aega ja kannatust varuma. Tuleb lihtsalt aru saada, et ehituse ajal on liiklus raskendatud, kuid soojatorud lihtsalt tuleb Gonsiori tänava all uute vastu vahetada.

«Tuleb asjasse suhtuda optimistlikult – kui Gonsiori tänav avatakse ja Ülemiste liiklussõlm valmis saab, siis muutub olukord linnas oluliselt paremaks,» lisas Jõesaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles