Keit Pentus esitati Tallinna linnapea kandidaadiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus
Keit Pentus Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna Tallinna piirkonna juhatus alustas sügisel toimuvate valimiste tarvis Tallinna linnapeakandidaadi otsinguid, esimese kandidaadina esitas noorteklubi Keit Pentuse.

Keit Pentuse kandidatuuri Tallinna linnapea kohale esitasid Reformierakonna noortekogu, seenioridekogu ja naisteühendus NaiRe. Sellega ühinesid riigikogu liige Paul-Eerik Rummo ja 2005. aasta kohalike valimiste Reformierakonna Tallinna linnapea kandidaat, välisminister Urmas Paet.

Rummo ja Paeti sõnul on Pentus tugev Tallinna linnapea kandidaat, kellel on piisavalt juhtimiskogemust ja samas palju värskeid ideid, mida Tallinn vajab. «Meil on kahju, kui Keit Riigikogust lahkub, kuid oleme kindlad, et temast saaks Tallinnale väga hea linnapea,» sõnasid Rummo ja Paet.

Praegune riigikogu liige Keit Pentus oli Tallinna kesklinna vanem aastatel 2003-2005, 1999-2007 oli ta linnavolikogu liige.

Kandidaadid naistepäeval selged

Võimalikke linnapea kandidaatide nimesid ootab erakonna juhatus nädala jooksul, Reformierakonna Tallinna linnapea kandidaat 18. oktoobril toimuvateks kohalikeks valimisteks tehakse teatavaks 8. märtsil.

«Esimese kandidaadina esitas noorteklubi Keit Pentuse kandidatuuri ja teda toetavad ka mitmed teised piirkonna liikmed,» sõnas Reformierakonna Tallinna piirkonna esimees Remo Holsmer.

Ta uskus aga, et kandidaate seatakse üles rohkem. «Meie eesmärk on leida enda seast parim inimene, kellel on kogemused ja tahe Tallinna paremaks muuta, kes seisab vankumatult meie ideede eest ning kes armastab Tallinna linna.»

Pealinna reformierakondlased on alustanud ka valimisprogrammi kirjutamisega.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles