Öörahu rikkujad sattusid arestikambrisse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksupetis nõuab arestikambri kehva seisukorra eest kahjutasu.
Maksupetis nõuab arestikambri kehva seisukorra eest kahjutasu. Foto: SCANPIX

Politsei toimetas eelmise laupäeva öösel kella ühe ajal Sauel politseiosakonda üheksaliikmelise purjus seltskonna, kes oma tegevusega teiste majaelanike öörahu häiris.


Viiele inimesele koostas politsei väärteoprotokolli. Ülejäänud nelja karistas Harju maakohus arestiga. 22. veebruaril toimetas politsei Saue politseiosakonda 22-aastase Viktori, 19-aastase Tuuli, 21-aastase Oliveri, 21-aastase Kristini ja 28-aastase Kaido, kellele koostati väärteoprotokoll avaliku korra rikkumise eest.

20-aastasele Güntherile, 20-aastasele Endrikule ja 22-aastasele Eimarile määras kohus nelja päeva pikkuse aresti. Korteriomanikku, 38-aastast Annelit, karistas kohus kaheksapäevase arestiga.

Politsei pressiesindaja teatel on majaelanikud ka varem nende isikute öörahu rikkumise pärast abisaamiseks politsei poole pöördunud. Öörahu rikkumise näol on seaduse mõttes tegemist avaliku korra rikkumisega ehk väärteoga, mille eest võib karistada kuni kuue tuhande krooni suuruse rahatrahvi või arestiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles