ERR.ee: Lengi sõnul ei peeta Savisaarega ausat duelli

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Heimar Lenk leiab, et valimiseelsed süüdistused Keskerakonda kuuluvate ametnike vastu korduvad aastast aastasse, ning et Savisaarega ei peeta ausat duelli, teatas

ERR Uudised

.

«Mul pole mingit alust öelda, kas Sepp või keegi on süüdi või mitte süüdi, aga kui sa vaatad seda asja, mis kordub aastast aastasse, mis algas peale Panoviga ja jätkus Pärnus Pärnu linnapeaga ning veel mitmed väiksemad kohad on olnud,» rääkis Lenk «Aktuaalsele kaamerale».

Korra on endine Tallinna kesklinna vanem Elmar Sepp ka kohtu ees seisnud süüdistatuna ametiseisundi kuritarvitamises, kuid siis 2003. aastal mõistis teise astme kohus ta õigeks.

«Valimised lähevad mööda ja siis asi unustatakse, eks ole,» rääkis Lenk. «Kui Savisaar on kukutatud Tallinnas, siis lõpetatakse see asi ära. Aga see ei ole aus duell. Mine valimistele, mine võida oma valimispõhimõtetega, loosungitega, võida endale võim Tallinnas ja siis sa oled aumees.»

Tallinna abilinnapea nõuniku Ivo Parbust kahtlustatakse kolmelt inimeselt ja ühelt firmalt pistise võtmises kümne detailplaneeringu tõrgeteta asjaajamise korraldamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles