Fotokonkursi «Linna parim nali» võitjad selgunud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene koht: «Tahtsime teha hästi, aga välja tuli nii nagu alati».
Esimene koht: «Tahtsime teha hästi, aga välja tuli nii nagu alati». Foto: Agnes Joala

E. Vilde muuseum korraldas fotokonkursi «Linna parim nali», mille eesmärk oli leida midagi mõnusalt naljakat meie linnakeskkondadest.


Konkurss kestis 1. maist 1. juunini ja sellele laekus 23 tööd, mille hulgast valis žürii välja kolm paremat. Žürii koosseisu kuulusid Rain Aduson, Ege Hokkonen, Liisa Pihlak ja Piret Meos.

Võitjaks osutus Agnes Joala Tartust fotoga «Tahtsime teha hästi, aga välja tuli nii nagu alati». Teise koha sai Andreas Kivi Tallinnast fotoga «Meid on kaks». Kolmanda koha sai Merilin Parts Tartust fotoga «Moodne tänavakoristus».

Konkursi peaauhind on mõnus päev Tallinnas. See sisaldab võimalust külastada Tallinna Linnamuuseumi ja kõiki filiaale, teha tunnine sõit segwayga Tallinna Vanalinnas ja kinnitada keha kohvikus Kompott. Teine ja kolmas koht saavad Tallinna Linnamuuseumi kinkekaardi, millega saab külastada 9 muuseumi Tallinnas. Auhinnad saab kätte E.Vilde muuseumist Kadriorus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles