Jätkub Tallinna tänavate hooldusremont

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeremont.
Teeremont. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Algaval nädalal lammutatakse Suurtüki tänava vana raudtee, pannakse Vabaduse väljaku bussiootepaviljonile  uus klaassein, remonditakse vanalinna tänavasillutist, parandatakse teepeenraid ning jätkatakse hooldusremonti linna tänavatel.

Tallinna tänavate hooldusremont on sel nädalal kavas Paldiski maanteel, Jõeoti tänaval, Tiskre teel, Vesiveski, Suurtüki, Veerenni ja Weizenbergi tänaval, Mustamäe teel, Rahumäe teel, Tuisu, Kesk-Sõjamäe ja Turba tänaval (Narva maantee - Valge tänav), Uuslinna ja Varraku tänaval, Ehitajate teel (Nõmme mägi - Sõpruse puiestee), Randvere teel (Merivälja tee - Oblika tee), Sõle ja Sikupilli tänaval (Tuha tänav - lõpp), Tuukri põiktänaval, Karu, Koidula, Türnpu ja Kotka tänaval.

Samuti on sel nädala kavas Suurtüki tänava raudtee lammutamine, Vabaduse väljaku bussiootepaviljoni klaasi vahetus ning teepeenarde remonti tehakse Laki tänaval, Ehitajate teel (Tammsaare tee - Vilde tee), Kadaka puiesteel (Trummi tänav - Mäepealse tänav) ja Pärnu maanteel (Männiku tee - Valdeku tänav).

Infot tööde kohta linna tänavatel saab Tallinna veebilehelt http://www.tallinn.ee/est/opinfo või Tallinna abitelefoni 1345 vahendusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles