Kuriteokahtlusega sisekontrolli eksjuht vaidleb politseiga kohtus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Taniel 2000. aastal
Meelis Taniel 2000. aastal Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Harju maakohus vaeb homme kuriteokahtluse all oleva politsei- ja piirivalveameti sisekontrolli eksjuhi Meelis Tanieli kaebust talle relvaseaduse rikkumise eest politsei määratud trahvile.

Kuriteokahtluse tõttu ametist lahkunud Taniel (47) läks politsei vastu kohtusse, kuna peab alusetuks enda karistamist relvaseaduse rikkumise eest, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Taniel tahab maakohtule esitatud kaebuses politsei väärteootsuse tühistamist ning enda väärteoasjas menetluse lõpetamist.

Põhja prefektuuri Ida politseijaoskond määras Meelis Tanielile 15. märtsil kahe tulirelva ja padrunite mitte kohase hoidmise eest rahatrahvi, ERR-i uudisteportaali andmetel oli see 80 eurot.

Seoses endise kaitsepolitseiniku Indrek Põdra kuritegudega kahtlustab riigiprokuratuur Tanieli kutse- ja ametitegevuses teatavaks saanud saladuse hoidmise kohustuse rikkumises.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles