TV3: Tallinn salatseb linnahalli renoveerimisplaanidega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahall.
Linnahall. Foto: Liis Treimann

Hiljuti avaldas huvi hoonekompleks ostu vastu Hard Rock International, kelle juhtimise all saaks linnahallist suur meelelahutuskeskus koos maailmakuulsa Hard Rock Cafega.


Kuid nagu kõigi varasemategi huviliste puhul, valitseb ka sel korral linna poolt vaikus, nentisid TV3 «Seitsmesed Uudised».

Investorit ootav linnahall laguneb iga aastaga üha enam. Ülalpidamiskulud linnale on aga kuni 400 000 eurot aastas. 8. mail käis abilinnapea Taavi Aas koos ameeriklastest Hard Rock Internationali esindajatega linnahalli vaatamas. 21. mail kohtus linnapea Edgar Savisaar HRI juhi Hamish Toddsiga Tallinnas.

Aas väldib teemat täielikult, Todds ei kinnita ega lükka ümber midagi, Savisaar ei kipu samuti infot jagama. «Eesti rahva vanasõna ütleb: seitse korda mõõda, üks kord lõika! Meie oleme praegu mõõtmise staadiumis,» ütles Savisaar.

Linna teatel näeb projekt ette linnahalli rekonstrueerimise ja sinna maailmakuulsa Hard Rock Cafe meelelahutuskeskuse rajamise koos hotellide, restoranisaalide ja kõige muuga. Kui kolm aastat tagasi oli Ronald Lauder investorina juba koppa maasse löömas, kuid kadus jäljetult. Selle kohta esitas linnavolinik Reet Trei eelmisel neljapäeval linnavolikogus arupärimise.

«Küsimused ei ole keerulised. Kuhu kadus eelmine investor? Kui palju on olnud kulusid viimase kolme aasta jooksul? Ja mis siis selle eelmise investoriga ikkagi juhtus?» loetles Trei. Vastuse loodab ta saada enne linnavolikogu suvepuhkusele minekut.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles