Aas: parkimiskorralduse muutus otsustatakse enne jaanipäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasulise parkimise liiklusmärgid Uue maailma tänavatel.
Tasulise parkimise liiklusmärgid Uue maailma tänavatel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul ei ole veel lõplikku otsust, kuidas Tallinna tasulise parkimise korraldust muudetakse, kuid jaanipäevaks peaks linnavolikogu otsuse siiski langetama.

Aasa sõnul on kaalumisel kolm töövarianti: tasulise parkimise osas ei muutu midagi, parkimisaega pikendatakse kesk- ja südalinnas 2 – 3 tundi või tehakse see ööpäevaringseks. Kõige tõenäolisem on just teine variant.

«Sel nädalal arutame seda küsimust ja eks näe, kas jõuame mingile otsusele või mitte,» ütles abilinnapea. «Praegu mingit kindlat otsust küll veel ei ole. Kõik seni meedias räägitu on vaid spekulatsioonid ning need on sügavalt üle hinnatud.»

Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo sõnul on tasulise parkimise korra muutmise variante olnud kõne all päris mitu. Praegu ei ole aga veel sugugi kindel, kas ala laieneb või kellaajad muutuvad. Temagi mainis, et mingi otsus tehakse linnavalitsuse tasemele veel sel nädalal.

«Igasuguseid kuulujutte liigub ning meid paneb imestama, et ajakirjandus teab rohkem kui meie ise,» mainis Harjo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles