Tallinlasi ootavad ees uued liiklussegadused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonsiori tänava kesklinna poolne lõik suletakse kaheks kuuks.
Gonsiori tänava kesklinna poolne lõik suletakse kaheks kuuks. Foto: Toomas Huik

Tallinlasi ootavad lähiajal ees järjekordsed segadused liikluses, sest kinni pannakse Filtri tee ning varsti pärast seda ka pool Gonsiori tänavast.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul avatakse 6. juuni öösel vastu 7. juunit Veerenni tänava ots. See tähendab, et autod saavad jälle Veerenni tänavalt teha parempöörde Järvevana teele ning Järvevana teelt samuti parempöörde Veerenni.

Halb on aga see, et 8. juunist suletakse vähemalt sügiseni Filtri tee, kuna seal algab Ülemiste liiklussõlmega seotud tee-ehitus. See tähendab, et Tehnika tänavalt tulles saab sõita kuni Kaitseväe kalmistuni. Bussijaama pääsemiseks tuleb aga Tehnika tänavalt pöörata Veerenni tänavale ning sealt edasi Liivalaia ja Juhkentali tänavale.

«Varsti hakkame ka Gonsiori tänavat sulgema,» ütles Rüütelmaa. «Asi on selles, et täpselt Gonsiori tänava all asub Tallinna Küttele kuuluv soojatorustik, mis on sellises seisus, et remonti ei ole enam võimalik edasi lükata.»

15. juunist suletakse Gonsiori tänava lõik Kreutzwaldi tänavast kuni Kivisilla tänavani. See tähendab, et Lasnamäe poolt tulles peavad sõidukid kesklinna sõitmiseks harjumuspärasest mõne teise marsruudi valima. Seega läheb liiklemine sealkandis keeruliseks.

Tänava ajutise sulgemise luba on Tallinna Küttel 15. augustini, kuid Rüütelmaa sõnul on liikluskorraldajad arvestanud ka mõne lisapäevaga, kui ilmnevad mingid ettenägematud asjad. Kooli alguseks peab aga Gonsiori tänav kindlasti täies ulatuses jälle lahti olema.

Rüütelmaa lisas, et praegu on töös erinevad võimalikud liikluskorralduse skeemid Gonsiori tänava kandis, kuid lõplikku varianti ei ole veel välja valitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles