Tallinn suurendab tänavu suvel Pääsküla bussiliinide veovõimet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tallinnas reedest kehtima hakkavas ühistranspordi sõiduplaanis on võrreldes mullusega suurendatud Pääsküla suuna veovõimet.

Seoses suurenenud sõidunõudlusega suurendatakse võrreldes eelmise suvega bussiliinide number 18 Viru keskus - Laagri ja ekspressliini number 14 Viru keskus - Vana-Pääsküla sõidugraafikut, ütles Tallinna transpordiameti sõitjateveo osakonna juhataja Udo Ots BNSile.

Otsa kinnitusel on reedest kehtima hakkava sõiduplaani puhul tegemist tavapärase suvise graafikuga. Seoses vähenenud sõidunõudlusega suveperioodil vähendatakse võrreldes talvise sõiduplaaniga tööpäevadel liigendbusside arvu 33 võrra, haagisbusside arvu üheksa võrra ja tööle rakendatakse täiendavalt üheksa normaalbussi.

Alates reedest läheb enamik Tallinna bussiliine ning kõik trammi- ja trolliliinid üle suvisele sõidugraafikule.

Seoses suurenenud sõidunõudlusega rakendatakse trammiliin number 3 Tondi - Kadriorg tööle ka tööpäeva tipptunnivälisel ajal ning laupäeval ja pühapäeval.

Rannahooajaks pikendatakse bussiliin number 59 Balti jaam - Paljasaare Pikakari rannani.

Seoses tee-ehitustöödega Filtri tee ja Peterburi tee pikenduse ristmiku piirkonnas suletakse bussiliin number 17A Sütiste tee - Juhkentali ja tihendatakse liini number 17 Sütiste tee - Autobussijaam sõidugraafikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles