Vallandatud Reiska tahab muposse tagasi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei endine asejuht Margo Reiska kohtus
Munitsipaalpolitsei endine asejuht Margo Reiska kohtus Foto: Mihkel Maripuu

Ametiautode mittesihipärase kasutamise eest vallandatud Tallinna munitsipaalpolitsei endine asejuht Margo Reiska taotleb kohtus enda ametisse ennistamist.


Reiska taotleb Tallinna halduskohtult enda vallandamise käskkirja tühistamist, teenistusse ennistamist ning teenistusest sunnitult puudutud aja eest kompensatsiooni väljamõistmist, teatas ERRi uudisteportaal.

Mupo vabastas Reiska ametist 6. veebruari käskkirjaga, kui tuvastati, et ta kasutas mupo sõidukeid mittesihtotstarbeliselt ning lisaks heideti talle ette joobes juhtimist.

Kuu alguses jättis Harju maakohus jõusse Reiska karistamise lubatud alkoholi piirmäära ületavas seisundis autojuhtimise eest ning jättis muutmata politsei otsuse, millega Reiskat karistati 800 euro suuruse trahviga ning jäeti ta neljaks kuuks jalameheks.

Mupo endine asejuht taotles kohtult politsei määratud väärteokaristuse tühistamist ning tema väärteoasjas menetluse lõpetamist, tema advokaat vaidlustas maakohtu otsuse riigikohtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles