Tallinna loomaaed ootab lastekaitsepäeval kõiki külla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna loomaaed.
Tallinna loomaaed. Foto: Laura Oks

1. juunil, lastekaitsepäeval kutsub Tallinna loomaaed koos partnerite ja heade abilistega kõiki loomaaeda vaatama uusi ekspositsioone või lihtsalt toredasti aega veetma.

Meelelahutust, käelist tegevust ja nuputamist pakutakse mitmes erinevas paigas. Päeva täpne kava on loomaaia kodulehel www.loomaaed.ee.

Tuulikuplatsil saab alates kella neljast näha tantsimas Nove tantsukooli lapsi ja Viljandi kultuuriakadeemia koreograafiatudengeid ning pilli mängimas Karjamaa gümnaasiumi lapsi. Lavalise tegevuse lõpetab Jelena Kazakova lastekleitide moeshow.

Tallinna keskraamatukogu avab loomaaia Ehitajate tee poolse värava läheduses looduse lugemissaali, kus kõik huvilised saavad osaleda viktoriinis, vaadata ülilühinäidendit, joonistada ja meisterdada. Kohal on ka raamatukogubuss Katarina Jee.

Rewilli huvikool aitab lastel meisterdada puidust, riidest ja nööpidest põnevaid loomi ja muid tegelasi.

Kunstistuudio DAK ootab kõiki savitöö-, joonistamis- ja origaamihuvilisi linnutiikide paviljoni juures. Samas kohas saab näha ka judoklubi Ookami noorte judokate etteasteid ning ise enesekaitsevõtteid õppida.

Rocca al Mare keskuse abiga saab lasta teha endale loomateemalise näomaalingu. Ringi tatsub elevandimaskott.

Kirjastus Egmonti raamatutelgis saavad lapsed õppida joonistama loomi, mängida, meisterdada ja võita auhindu. Toimub suur raamatute soodusmüük.

Loomaaias müüb oma tooteid Tallinn Card, kes 1. juunil tähistab oma sünnipäeva.  Toimub auhinnaloos ja häid soovitusi jagab parim linnatundja Vana Toomas.

Taas avab uksed laste loomaaed, kus saab uudistada lemmikloomi ja patsutada kääbuskitsi. Lasteloomaaias on võimalik näha Haabersti lasteaialaste maale loomadest. Surikaatide toetuseks teevad näomaalinguid Haabersti avatud noortekeskuse noored.  

Loomaaias töötavad ka kõik tavapärased tasulised lõbustuskohad, batuudid, karussellid ja lasterongid.

Lastekaitsepäeval kehtib Tallinna loomaaias 7 - 69-aastastele sooduspilet hinnaga 1 euro, alla 7-aastased ning 70-aastased ja vanemad pääsevad sisse tasuta.  Loomaaed on avatud kella 9 - 21, kassad suletakse kell 19. Troopikamajad on 1. juunil suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles