Lapsevanemad peavad määratud koolikoha kinnitama 10. juuniks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolikellani on veel aega.
Koolikellani on veel aega. Foto: Margus Ansu

Tänavu 1. septembril Tallinnas esimesse klassi minevate laste vanematel tuleb määratud koolikoht elukohajärgses koolis kinnitada hiljemalt 10. juuniks.


Kinnitamata koolikohad jäävad vabaks ning alates 15. juunist saavad sinna taotlusi esitada kõik soovijad, teatas Tallinna haridusamet.

Mai alguses said lapsevanemad eKooli kaudu või paberil lapse rahvastikuregistri järgsele aadressile teate määratud koolikohast. Lapsevanemad, kes esitasid kooli määramise taotluse eKoolis, saavad samas ka lapse kooli tulekut kinnitada. Kui lapsevanem ei ole eKooli kasutaja, tuleb tal ühendust võtta määratud kooliga ning teatada koolikoha vastuvõtmisest.

Kui lapsele määratud kool ei sobi, võivad vanemad valida mõne teise kooli, kus on vabu kohti. Seda saab teha alates 15. juunist, pöördudes otse kooli poole. Vabade kohtade täitmine toimub kooli vastuvõtukorra alusel.

Prognoosi kohaselt alustab Tallinna munitsipaalkoolide esimestes klassides õppimist ca 4100 last, mis on 250 enam kui eelmisel õppeaastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles