Nõmmekaid ootab homme Vabaduse pargis elav raamatukogu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu. Foto on illustreeriv.
Raamatukogu. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval, 30. mail toimub kella 14-18 Nõmme linnaosa lastekaitsetöötajate algatusel Vabaduse pargis piknik Nõmme lastele ja peredele ning Tallinna lastekaitsetöötajatele.


Üritusele on kutsutud esinejad Nõmme noortemajast ja Nõmme koolidest, ühtlasi viiakse läbi «Elava raamatukogu» esitlus, teatas linnaosavalitsus.

«Elav raamatukogu» on kogemuste jagamise meetod, mille raames saavad üritusel osalejad «laenutada» endale teatud ajaks elava raamatu – ühe huvitava inimese. Iga selline «elav raamat» räägib kuulajatele etteantud teemadel oma põnevatest isiklikest kogemustest. Need jutustused annavad lastele ja noortele uusi teadmisi, tõstavad nende teadlikkust teistega arvestamise vajalikkusest, aitavad mõista inimeste vahelisi erinevusi ja arendada dialoogi.

Ettevõtmine on Tallinnas esimene omalaadne, viies arendava ja meelelahutusliku tegevuse kaudu omavahel kokku lastekaitsetööga seotud olulised osapooled – lapsed, vanemad ja lastekaitsetöötajad. Korraldajad soovivad üritusega edendada usalduslikke suhteid lastekaitsetöötajate ja perede vahel ning avardada laste silmaringi. Samuti peavad korraldajad oluliseks arendada lastekaitsetöötajate omavahelist koostööd ja kogemuste vahetamist.

Nõmme lastekaitsepäeva piknikule on oodatud kõik Nõmme linnaosa lastega pered.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles