Kristiines on laupäeval Veneetsia karneval

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluselt karnevalilt.
Hetk mulluselt karnevalilt. Foto: Kristiine linnaosavalitsus

Kristiine linnaosa valitsus kutsub kõiki tallinlasi laupäeval, 26. mail Löwenruh’ pargis toimuvale Veneetsia karnevalile.


Kell 13 algaval ja ligi neli tundi kestval etendusel osalevad Tallinna, Narva, Moskva ja Peterburi lavakunstnikud, teatas linnaosavalitsus.

Kristiine linnaosa vanema Andrei Novikovi sõnul toimub üritus juba teist aastat. Eelmisel aastal toimus see kultuuripealinna programmi raames ning osutus nii menukaks, et linnaosavalitsus otsustas selle ka tänavu korraldada.

Tallinlastel on võimalus näha paljusid huvitavaid artiste, nende seas ka suurt loomingulist dessanti põhjamaade Veneetsiast – mitmekülgset tantsukollektiivi Mirkwood ja vanade ning rahvalike tantsude stuudiot Persona Via. Eriprogrammi pakub Peterburi kitarrivirtuoos Dmitri Ne, kes eelmisel aastal vallutas publiku südame.

Esinevad tütarlapsed showballetist Vis-ą-vis, Moskvast saabub trupp Papa’s Band. Tallinna muusikutest esineb müstiline bänd Elvin’s Tales, samuti lauljad Juri Urm ning Paola Meidra. Narvast saabub Natalia Pomazani ajaloolise kostüümi teater, tantsukollektiiv Kullerkupp. Rikkaliku kontsertkava kõrval korraldatakse ka näitusi, meistriklasse ning isegi koerte karnevalirõivaste demonstratsioon.

Kristiine linnaosavalitsus kutsub kõiki tasuta karnevalile ning palub fotoaparaate koju mitte unustada, sest kindlasti ootavad külastajaid ilusad kaadrid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles