Tee-ehitus häirib suvel Ülemiste ristmikul tugevalt liiklust

Mirjam Mäekivi
, uudistetoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste viadukt
Ülemiste viadukt Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeva öösel vastu pühapäeva muutub kuni sügiseni liikluskorraldus Tallinnas Tartu maantee ja Peterburi tee ning Tartu maantee ja Järvevana tee ristmikul.

Liikluskorralduse muudatused on seotud viadukti ehitamisega üle Peterburi tee, teatas Raepress. Lühiajaliselt suletakse Tartu maantee ristmikult väljasõit Peterburi teele.

Ümberkorralduste tegemise ajal jääb Tartu maantee raudteeviadukti all kummaski sõidusuunas avatuks vähemalt üks sõidurada. Alates esmaspäevast on avatud mõlemas sõidusuunas kaks sõidurada.

Ümbersõit Peterburi teele on võimalik linna suunast tulles Pallasti ja Majaka tänava kaudu ning linna suunas tulles Suur-Sõjamäe ja Smuuli tee kaudu.

Tallinna transpordiamet palub liiklejatel ühtlasi pöörata tähelepanu uuele liikluskorraldusele Järvevana tee ja Tartu mnt ristmikul, kus on võimalik sooritada linna poole pöördeid edaspidi kahelt sõidurajalt ning sõita kahelt sõidurajalt otse Suur-Sõjamäe tänavale.

Järvevana teelt soovitatakse edaspidi sõita Peterburi teele Suur-Sõjamäe tänava kaudu.
Samuti palutakse olla tähelepanelik Tartu maanteel raudteeviadukti juures, kus sõidurajad formeeritakse ümber ning kitsenevad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles