Tivoli pakkus abi vajavatele lastele tasuta päeva

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivoli tuur kutsus abi vajavad lapsed tasuta lõbutsema.
Tivoli tuur kutsus abi vajavad lapsed tasuta lõbutsema. Foto: Liis Treimann

Admiraliteedi basseini kõrval resideeruv Tivoli Tuur korraldas kolmapäeval tasuta toetuspäeva abi vajavatele lastele.


See tähendas, et poole päeva jooksul said kõiki atraktsioone tasuta nautida suurte perede lapsed, lastekodulapsed, puuetega lapsed ja teised, kellele selline toetus ära kulus. «Karussellidega sõitma on kutsutud ja praeguseks ennast kirja pannud umbes 500 last,» rääkis Tivoli tuuri juht Lauri Viikna.

Viikna tahaks sellise abivajavatele lastele mõeldud toetuspäeva traditsiooniks muuta ja kaasata sinna ka teisi ettevõtjaid. Samasuguse asja tahab ta teha oma krokodillide show ja kahe tsirkusega. «Ma tahan neid toetuspäevi korraldada kõigis Eesti suuremates linnades nii tsirkustes kui tivolites. Järgmine samasugune päev tuleb ilmselt Pärnus,» lausus Viikna.

Ta lisas, et sellest võiks välja kasvada suurem algatus, nii nagu Teeme ära koristustalgud. Ega me ise ka täpselt ei tea, kuidas seda asja edasi ajada ja kuidas seda tutvustada, aga algus saab praegu tehtud,» ütles Viikna.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles