Neljapäeva öösel on Kaarli puiesteel liiklus häiritud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli puiestee.
Kaarli puiestee. Foto: Peeter Langovits

Neljapäeva öösel on Tallinnas Kaarli puiesteel kella kolmest kuni neljani liiklus suletud seoses vanade ja allakukkumisohus olevate juhtmete eemaldamisega.

Kesklinna vanem Mihhail Korb märkis, et majade küljes olevad vanad kasutud antennid ning side- ja elektripaigaldised võivad olla äärmiselt ohtlikud nii liiklejatele kui taristule.

«Kutsume kõiki majaomanikke ja elamute haldajaid üles vaatama üle oma majad ning eemaldama katustelt vanad antennid, millel seoses digitaalsele televisioonile üleminekuga puudub otstarve. Ohutuse tagamiseks on oluline eemaldada kõik kasutuskõlbmatud juhtmed ja traadid,» selgitas Korb. Vajadusel saab linnaosavalitsus olla abiks vastavate tööde korraldamisel. Lisainfo aadressil kesklinn@kesklinn.ee.

Tallinna kesklinna valitsus koostöös kohalike elanike ja ametitega seiskab Kaarli puiesteel linnasuunalise liikluse neljapäeva öösel kella 3 - 3.45. Linnaosavalitsus palub liiklejatelt mõistvat suhtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles