Tallinn leidis linnahallile uue kosilase

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Internationali president ja tegevjuht Hamish Dodds kohtus esmaspäeval linnapea Edgar Savisaarega.
Hard Rock Internationali president ja tegevjuht Hamish Dodds kohtus esmaspäeval linnapea Edgar Savisaarega. Foto: Raepress

Täna kohtus Hard Rock Internationali  president ja tegevjuht Hamish Dodds  Tallinna linnapea Edgar Savisaarega  ja külastas linnahalli ala, mis on otsustatud koostöös Tallinna linna ja Tallinn Entertainment LLCga  välja ehitada maailmatasemel meelelahutuskeskuseks.


«Usume, et Hard Rock International ja Tallinn Entertainment LLC koos on hea partner Tallinna linnahalli arendusprojekti jaoks,» ütles Savisaar Raepressi vahendusel. «Hard Rock International on ideaalne kombinatsioon maailmaklassi meelelahutusest ja ennast tõestanud äriedust, kellel on muljetavaldav kogemus tegutsemises kontserthallide, kohvikute, maailmatasemel hotellide ja kasiinode alal. Lisaks tuntavale kasule turismi arengule Tallinnas on linnahalli projektist kasu ka Tallinna tööhõivele»

Tallinna linna ja Tallinn Entertainment LLC koos loodavast ühisettevõttest 50 protsenti kuulub Tallinna linnale ja 50 protsenti kuulub Tallinn Entertainment LLC-le.

Projekti esimene etapp näeb ette olemasoleva väärtusliku linnahalli hoone rekonstrueerimise oma kontsertteatri, müügikohtade, restoranide ja meelelahutuse mängukohtadega, ehitatakse hotell ja konverentsikeskus ning järgneb kogu ümbritseva ala väljaarendamine. Ühisettevõte eesmärk on, et linnahalli arendusprojektist saaks ainulaadne maailmatasemel meelelahutuskeskus.

Oma 174 tegutsemiskohaga 53 riigis, milliste hulgas on 138 kohvikut, 16 hotelli ja kasiinot, on Hard Rock International üks ülemaailmselt kõige tunnustatumaid kaubamärke. Üksikasjalikumat teavet Hard Rock Internationali kohta saab firma veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles