Tallinnas päästeti söögi valmimise ajal uinunud naine

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Täna varahommikul päästis turvafirma G4S patrull Tallinnas Tartu maanteel asuvast korterist noore naise, kes oli jäänud magama, olles jätnud hommikusöögi pliidile.

Laupäeva varahommikul kell 6.29 sai G4Si juhtimiskeskus häiresignaali Tallinnas Tartu maanteel asuvast korterist.

Kohale saabunud patrullekipaaž leidis eest lukustatud metallukse, teisel korrusel asuva korteri aknad olid samuti suletud. Korrusmaja koridoris tundis patrullekipaaži turvatöötaja suitsulõhna, mistõttu turvatöötajad teavitasid võimalikust tuleohust päästeametit ja G4Si juhtimiskeskust, samuti võeti ühendust korterit haldava kontaktisikuga.

Kohe pärast päästjaid kohale saabunud kontaktisik avas korteri ukse, mis oli mattunud tihedasse suitsu. Korteris avastati magamas noor naisterahvas, kelle sõnul tuli ta hommikul peolt koju, pani hommikusöögi pliidile ning jäi selle valmimist oodates magama.

Juhtunust šokis naine oli küll veidi uimane, kuid kiirabi kutsumist ei pidanud ta vajalikuks. Pliit lülitati välja, kõrbenud praepann viidi õue ning ruumid tuulutati.

Tulekahju sai ära hoitud tänu korteris olnud koduvalvesüsteemile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles