Linnavolikogu istung algas tsirkusega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remo Holsmer volikogu istungil.
Remo Holsmer volikogu istungil. Foto: Peeter Langovits.

Tänase linnavolikogu istungi alguses esitasid Reformierakonna fraktsiooni liikmed hulgakaupa avaldusi ja ettepanekuid, mille seast volikogu esimees Toomas Vitsut valis välja ja pani hääletusele need, mis puudutasid päevakorda.


Need ettepanekud, mis otseselt tänase istungi päevakorda ei puudutanud, jättis Vitsut vahele. See aga ei meeldinud Reformierakonna fraktsiooni esimehele Remo Holsmerile, kes läks volikogu kõnetooli ja hakkas sealt Vitsutile volikogu kodukorda ette lugema.

Peale mõningat Vitsutiga sõimlemist Holsmer siiski lahkus kõnepuldist ning volikogu hääletas kõik päevakorra muutmise ettepanekud maha. Paarkümmend minutit hiljem kinnitas volikogu tänase istungi päevakorra, muutes vaid paari päevakorrapunkti järjekorda.

Seejärel sai esimesena sõna Remo Holsmer, kes esimese asjana varasema segamise pärast volikogu liikmete ees vabandas. Seejärel andis ta üle Reformierakonna poolt kogutud toetusallkirjad linnaosade säilitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles