Lüüra sõidab Kroonlinna Tallinna esindama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüüra kevadpidu.
Lüüra kevadpidu. Foto: Liis Treimann

Linnavalitsus eraldas eile reservfondist 7000 eurot, mille eest sõidavad Kroonlinna Tallinna linna esindama ka abilinnapea Mihhail Kõlvarti ema Lidia Kõlvarti juhitava ühenduse liikmed.


25. mail sõlmitakse Venemaal Kroonlinnas Põhja-Tallinna ning Kroonlinna koostöökokkulepe. Eesti poolelt oodatakse ka umbes tunniajalist kultuuriprogrammi, mille sisustavad Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra ja tantsuansambel Lee.

1993. aastal loodud Lüüra ühendab 32 organisatsiooni, millesse kuuluvad vene, ukraina, valgevene, armeenia, gruusia, osseedi, kabardiini, tatari, turkmeeni, korea, seto, usbeki, hiina, angoola ja kasahhi rahvusest inimesed.


7000 eurot kulub 50 esineja sõidu- ja ööbimiskulude katteks. Põhja-Tallinna vanema Karin Tammemäe väitel esindatakse Peterburis mitte ainult Põhja-Tallinna linnaosa, vaid tervet Tallinna linna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles