Elektrirongide sõiduplaanis on lähiajal erakorralised muutused

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee remondi tõttu on elektrirongide sõidugraafikud paigast ära.
Raudtee remondi tõttu on elektrirongide sõidugraafikud paigast ära. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses Eesti Raudtee juhitavate Balti-jaama teetöödega on Elektriraudtee läänesuuna rongide sõiduplaanis erakorralisi muutusi kuni 23. maini.


«Erakorralised muutused tähendavad, et kehtiv sõiduplaan avaldatakse meie kodulehel ja ooteplatvormidel kuni 24 tundi varem, tulenevalt sellekohase info hilisest laekumisest meile,» sõnas Elektriraudtee müügi- ja kommunikatsioonijuht Norbert Kaareste. «Samuti võivad elektrirongid hilineda kuni 15 minutit võrreldes avaldatud, muudetud sõiduplaaniga,» lisas ta.

Eesti Raudtee pressiesindaja Urmas Glase sõnul on tegemist eriolukorraga. «Balti jaama sisenevate teede remont on osutunud plaanitust mahukamaks, mistõttu on kuni 23. maini elektrirongide läänesuunalise liikluse graafikujärgne toimimine häiritud,» sõnas Glase.

Mõlemad osapooled teevad koostööd, et võtta juunis kasutusele püsiv, muudatustega sõiduplaan läänesuuna elektrirongidele. «Elektriraudtee jälgib, et antud plaanis oleksid käigus olulisemad tipptunni rongid ning ülejäänud vedu korraldatakse bussidega,» sõnas Kaareste.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles