Paduvihm pani Laagna teel liikluse seisma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tugeva vihmasajuga kogunenud vee tõttu seiskus täna hommikul kella 9.50 ajal liiklus Tallinnas Laagna teel Gonsiori ja Vilmsi tänava vahelisel lõigul.


Piirkonnas on olukorda lahendamas politseipatrull ning kohal on ka teehooldajad, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Oma sõidukitega liiga sügavas vees hätta jäänud autojuhid aga süüdistasid politseid just tegevusetuses. «Ma ei saa aru, miks politsei teed kinni ei pannud. Nad käisid korraks vaatamas, siis läksid ära ja lasksid inimestel rahulikult edasi sõita,» rääkis üks autojuht, kes pidi oma sõiduriista veest välja lükkama.

Teine juht rääkis, et tal õnnestus veega kaetud teeosa peaaegu läbida, kuid siis otsustas eessõitja ümber pöörata ning keeras oma auto talle risti ette. Pärast peatumist ei suutnud ta aga enam oma autot liikuma saada.

«Lasnamäe servas patrullis olnud politseinikud märkasid võimalikku üleujutust kella 9.40 ajal ning suundusid koheselt Lubja ja Majaka tänavate poolelt tulevaid autosid umber suunama. Teise patrulli jõudmise ajaks 10-15 minutit hiljem oli viis autot kahjuks jõudnud veest läbisõitmist katsetada ja kinni jäänud. Rohkem keegi kinni ei jäänud ning praeguseks on liikluse reguleerimisse kaasatud kolm politseipatrulli. Piirkonda on appi jõudnud ka munitsipaalpolitsei ning ala liiklusmärkidega suletud,» selgitas Põhja prefektuuri pressiesindaja Tuuli Annama.
 

Postimehe fotograafi sõnul oli veetase nii kõrge, et autod lausa ujusid ning seetõttu oli neid väga kerge edasi lükata.

Sealsamas tegutsenud Tallinna Vee töötaja sõnul pole selles kohas varem vihmaveega probleeme olnud. Ta arvas, et sadevete äravoolu on sattunud mõni suur kiletükk või muud prahti, mis torustiku umbe on ajanud. Ta lisas, et kohe avatakse tsentraalne trass, mis peaks vee kiiresti tänavalt ära juhtima.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles