Selgusid Tallinna linna stipendiumi saajad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet.

Linnavalitsus kinnitas täna Tallinna linna stipendiumi saajad Tallinna Ülikooli ja Estonian Business School´i üliõpilaste seast ning Tallinna linna Mihhail Bronšteini stipendiumi stipendiaadid Majanduse ja Juhtimise Instituudi üliõpilaste hulgast.


Tallinna Ülikooli üliõpilaste hulgast nimetati üheksa stipendiumi stipendiaati, keda linn finantseerib 9000 euro ulatuses, teatas Raepress. Stipendiaatideks nimetati Triin Lauri, Birgy Lorenz, Margit Kaldmäe, Maria Smorževskihh-Smirnova, Karmen Jürisson, Irina Krotova, Külli Külaots, Triinu Maandi ja Rene Mäe. Stipendiumi statuudi kohaselt on stipendiumifondi suurus 10 000 eurot aastas, iga stipendiumi suurus on 1000 eurot. Kuna stipendium on määratud tänavu üheksale isikule, siis makstakse välja kokku 9000 eurot.

Stipendium määratakse üks kord aastas kümnele Tallinna Ülikoolis täiskoormusega õppivale, õppe- ja teadustöös edukale ning ühiskondlikult aktiivsele magistri- või doktoriõppe üliõpilasele, kelle eelmise õppeaasta kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0 ning kelle uurimistöö on seotud Tallinna linna ökoloogilise, sotsiaalse või kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamisega.

Kolm Estonian Business School´i (EBS) Tallinna linna stipendiumi stipendiaati kinnitati EBS´i üliõpilaste hulgast, keda linn finantseerib 1920 euro ulatuses. Stipendiaatideks nimetati Laura Roosmaa, Maarja Murumägi ja Kätlin Pulk.

Möödunud aasta 15. mail sõlmisid EBS ja Tallinna linn koostöölepingu, mille eesmärgiks on koostöö teadus- ja arendustegevuse, õppetöö ning avalike suhete valdkonnas. Vastavalt EBSi Tallinna linna stipendiumi statuudile finantseerib Tallinna linnavalitsus iga-aastaselt stipendiumi väljamaksmist, ühe stipendiumi suuruseks on 640 eurot. Stipendium määratakse üks kord aastas kuni viiele EBS´i üliõpilasele.

Ühtlasi kinnitas linnavalitsus viis Tallinna linna Mihhail Bronšteini stipendiumi saajat Majanduse ja Juhtimise Instituudi üliõpilaste hulgast, keda linn finantseerib 3200 euro ulatuses. Ühe stipendiumi suurus on 640 eurot. Stipendiaatideks on Anastasia Vaznesenskaja, Anna Dubrovskaja, Jevgenia Ivanova, Alice Jäätes-Ivanova ja Jevgenia Skidan.

Stipendium määratakse üks kord aastas kuni viiele Majanduse ja Juhtimise Instituudi üliõpilasele, kes valitakse järgmistele tingimustele vastavate üliõpilaste seast: täiskoormusega õppiv rakenduskõrgharidusõppe üliõpilane, kes on õppe- või teadustöös edukas ning ühiskondlikult aktiivne ning kelle jooksva õppeaasta kevad- ja sügissemestri kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0; magistriõppe üliõpilane, kelle jooksva õppeaasta kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0; üliõpilane, kelle uurimistöö on seotud Tallinna linna ökoloogilise ja sotsiaalse või majandus-, kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamisega; magistriõppe üliõpilane, kes töötab Majanduse ja Juhtimise Instituudi õppejõuna või tugipersonali koosseisus ning kelle uurimisteema on seotud Tallinna linnale huvipakkuva ja vajaliku problemaatikaga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles