Sotsiaaldemokraadid kutsuvad inimesi üles rahvaküsitlusel osalema

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Jüri Pihl.
Siseminister Jüri Pihl. Foto: Raigo Pajula

Sotsiaaldemokraadid kutsuvad kõiki tallinlasi üles osalema linnavalitsuse poolt korraldatud rahvaküsitlusel ja ütlema selge ei ajalooliste linnaosade kaotamisele.

Sotsiaaldemokraadist siseminister Jüri Pihl rõhutas, et kuigi Tallinna linnavalitsus kuulutas rahvaküsitluse välja kehtivat korda rikkudes ja esitatavad küsimused on väga üldsõnalised, peaksid tallinlased küsitlusest osa võtma.

«Linnapea on lubanud rahva seisukohaga arvestada. Kui tallinlased ütlevad Keskerakonna algatatud haldusreformile ehk linnaosade kaotamise plaanile selge ei, peab linnavolikogu sellega arvestama ja ümberkorraldused peatama. Tallinn ei ole ühe partei oma,» rõhutas Pihl.

Sotsiaaldemokraatide hinnangul rikub Tallinn käimasoleva rahvaküsitluse läbiviimisel ka seadust, eirates linnavolikogu poolt küsitluste läbiviimiseks kehtestatud korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles