Homme alustatakse Linnahalli seinte puhastamist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahall.
Linnahall. Foto: Peeter Langovits

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse tellimisel alustab Multiprits OÜ homme linnahalli soditud seinte puhastamist.


Tallinna päevaks, 15. maiks puhastatakse kokku 800 ruutmeetrit värviga rüvetatud linnahalli seina, teatas Raepress.

«Viimastel aastatel on linnahalli välisseinu päris jõhkralt rünnanud värvipihustiga relvastatud vandaalid, kes ei hooli sellest, et hoone on arhitektuurimälestis ja asub Tallinna reisiterminalide läheduses, mille kaudu saabuvad Tallinnasse paljud linna külalised. Linn peab vandaalide tegevuse tõttu kulutama vara puhastamiseks tuhandeid eurosid,» ütles abilinnapea Arvo Sarapuu.

Linnavalitsus on linnahalli rekonstrueerimiseks pidanud kaks aastat läbirääkimisi firmaga Tallinna Entertainment LLC, kuid seni tulemusteta. Läbirääkimisteks moodustatud ajutine komisjon peab lõpetama läbirääkimised lepingu põhitingimuste üle järgmiseks esmaspäevaks, 7. maiks.

Peale linnahalli puhastatakse heakorrakuu jooksul Põhja-Tallinnas soditud pindasid kokku 1180 ruutmeetrit, sealhulgas Kalasadama 6 hoone, Kultuurikilomeetri äärsed prügikastid, pingid ja trepp, Põhja pst 35 asuv Kultuurikatla silikaatsein ning Salme kultuurikeskus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles