Külmal ajal lapib Tallinn vaid otseselt ohtlikke löökauke

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauk.
Löökauk. Foto: Raigo Pajula.

Tallinna Teede ASi teehoiu direktori Sergei Kulakovi sõnul parandatakse külmal ajal
ainult neid auke, mis on autorehvidele otseselt ohtlikud.

Tallinna Teede AS teeb aukude, löökaukude ja vajumiste jooksvat remonti talvise kuuma asfaltseguga sel nädalal kokku kolme brigaadiga ja vajadusel ka öösiti, vahendas Raepress.

«Talvine aukude lappimine on tänu kaasaegsele tehnoloogiale küll kvaliteetne ja annab päris hea tulemuse, kuid on paraku veidi kallim ja sellepärast töötame iga päev ainult kahe brigaadiga,» ütles Kulakov.

«Igaks juhuks on meil ka üks öötöö brigaad, kes lapib auke väga tiheda liiklusega tänavatel tipptundide välisel ajal,» lisas ta.

Tallinna tänavate jooksvat remonti tehakse täna Haaberstis Õismäe teel ja Rannamõisa teel; Kesklinnas parandatakse asfaldikahjustusi Pärnu maanteel, Vesivärava, Faehlmanni, Aia, Juurdeveo ja Laulupeo tänaval; Kristiines tehakse hooldusremonti Mustamäe teel ja Endla tänaval; Mustamäel Kadaka teel ja Kassi tänaval. Põhja-Tallinnas lapitakse löökauke Kolde puiesteel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles