Kruuda kolis peakontori kesklinnast minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Meedia kontor
Kalev Meedia kontor Foto: Mihkel Maripuu

Suurärimees Oliver Kruudale kuuluvad aktsiaseltsid Kalev ja Kalev REC kolisid kesklinnast Järvevana teele.

Seni Tornimäe kaksiktornis asunud Kalevi ja Kalev RECi kontorid asuvad nüüd Järvevana tee 3a Kalev RECile kuuluvas kontorihoones, teatas ettevõte. Firma telefoninumbrid ja elektronposti aadressid kolimisega ei muutu. Kalevi teatel oli asukohavahetus tingitud vajadusest kärpida tegevuskulusid.

Tornimäel jätkavad tegevust uudisteportaali kalev.ee haldav Kalev Meedia ja telekanali KalevSport omanikfirma OÜ Eesti Spordikanal, kelle vähesed alles jäänud töötajad pressiti ühtedesse ruumidesse kokku. Ligi 150 Kalev Meedia ja Eesti Spordikanali töötajat, kes mõne nädala eest koondamisteate said, saadeti eelmisel nädalal kodusele tööle.

Jaanuari keskel lõpetas Kruuda meediakontsern 11 ajakirja väljaandmise. Ettevõte põhjendas otsust majanduslangusest tuleneva pingestatud olukorraga meedia- ja reklaamiturul.

Kalev Meedia sai juunis lõppenud majandusaastal 58 miljonit krooni kahjumit. Juulis alanud majandusaasta esimeses kvartalis oli puhaskahjum 23,2 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles