Kristiines ja Mustamäel jooksid põdrad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põder
Põder Foto: SCANPIX

Täna öösel ja varahommikul nähti Mustamäe ja Kristiine linnaosas mitmel korral põtru, pärast ühe uinutamist pole rohkem teateid saabunud.

Täna öösel kell 3.16 teatati häirekeskusele, et Mustamäel Sütiste teel nähti kolme põtra, teatas Põhja päästekeskus. Päästjad sõitsid sündmuskohale ja nägid põtru jooksmas Sütiste teel asuvast parkmetsast Rahumäe kalmistu poole. Päästjad ei tuvastanud loomade täpset asukohta, sest väljas oli pime.

Täna hommikul tuli häirekeskusele veel mitmeid teateid linnas nähtud põtradest. Kell 9.05 oli Tondi tänaval Tondi ülesõidukoha läheduses jäänud põder aia vahele kinni. Veterinaar uinutas põdra uinutipüssi abil ning päästjad toimetasid looma Pärnu maantee äärsesse metsa.

Praeguseks linna eksinud põtradest rohkem teateid pole tulnud, kuid päästekeskus palub inimestel olla ettevaatlik. Põtra märgates palutakse looma täpne asukoht ja liikumissuund teatada hädaabinumbrile 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles