Algab rahvaküsitlus Tallinna haldusreformi teemal

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Homsest kuni kolmapäevani toimub pealinnas küsitlus Tallinna haldusreformi teemal, kus küsitakse elanike arvamust Tallinna ja kaheksa Harjumaa omavalitsuse liitumisrääkimiste ja haldusreformi kohta.

«Kuna Tallinn on kogu Eesti pealinn ja otsused, mis siin langetatakse on kogu Eestit puudutavad otsused, siis seetõttu oodatakse elanikke oma arvamust avaldama,» teatas linnavalitus.

Rahvalt küsitakse kaks küsimust: «kas toetad haldusreformi alustamist Tallinnast?» ja «kas toetad liitumisläbirääkimiste alustamist Tallinna naabritega?»

Hääletada saab internetis aadressil www.tallinn.ee/haldusreform.

Küsitluspunktid asuvad Mustamäe Linnaosa Valitsuses (Tammsaare tee 135), Nõmme LOV teenindussaalis (Jaama 1), Kesklinna LOV (Nunne 18 teenindussaal), Kesklinna LOV (Pärnu mnt 9 rahvastikuregister), Kesklinna LOV (Pärnu mnt 9 sotsiaalhoolekande osakond), Kesklinna LOV (Liivalaia 32, Tallinna Kesklinna Sotsiaalkeskus), Tallinna Linnavalitsuse teenindussaal (Vabaduse väljak 7).

Lisaks linnaosavalitsustele on küsitluspunktid avatud ka linnaosade suuremates kaubanduskeskustes: Pirita Selveris, Norde Centrumis, Magistraali ja Kristiine kaubanduskeskuses, Sõpruse Rimi Hüpermarketis, Järve Selveris, Põhja pst-l asuvas Rimi kaubanduskeskuses, Telliskivi Säästumarketis, Rocca al Mare Kaubanduskeskuses,  Idakeskuse Kaubanduskeskuses, Mustakivi keskuses ja Maksimarketis.

Paberil antud hääled lähevad arvesse samaväärsena elektrooniliselt antud häältega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles