Raskes joobes naine sõitis politseiautole otsa

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto avariipaigalt.
Foto avariipaigalt. Foto: Põhja prefektuur

Harjumaal Saue vallas sõitis kolmapäeva pärastlõunal raskes joobes naine oma Volkswageniga otsa politseisõidukile, avariis keegi vigastada ei saanud.

Õnnetus juhtus kell 14.20 Haapsalu maantee alguses Ääsmäe silla juures, kus Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse Škodale sõitis otsa Volkswagen, mille roolis oli 33-aastane Anneli, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Sang ERRi uudisteportaalile.

Politseinikke oli eelnevalt teavitatud võimalikust roolijoodikust ning kui patrullile lähenes aeglaselt liikuv ja teel vänderdav auto, anti selle juhile peatumismärguanne.

«Roolijoodik tabas politseiautot õnneks vaid riivamisi, õnnetuses keegi viga ei saanud ning ka autode vigastused ei olnud suured,» märkis Sang.

Haapsalust sõitu alustanud naine tarbis alkoholi kogu teekonna jooksul ja väidetavalt mõõdeti naisel ligi 3-promilline joove.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles