Tallinnas toimub homme suur talgupäev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koristustalgud.
Koristustalgud. Foto: Margus Ansu

Kevadise heakorrakuu  tippsündmuseks Tallinnas kujunevad homme toimuvad talgud, mida peetakse kõikides linnaosades.

Haaberstis toimuvad heakorratalgud Kakumäe rannapargis algusega kell 10; kesklinnas  Skoone bastionil algusega kell 10; Kristiines  Sõjakooli pargis algusega kell 14; Lasnamäel  Pirita jõe ürgoru maastikukaitsealal, Priisle tee piirkonnas algusega kell 10; Mustamäel sotsiaalkeskuse hoovis Ehitajate tee 82 algusega kell 13;  Nõmmel Lauliku lasteaia ümbruskonna haljasalal algusega kell 16; Põhja-Tallinnas  Süsta pargis algusega kell 13 ning Pirital Merivälja pargis algusega kell 9.  Soovijad võivad ennast registreerida vastavas linnaosavalitsuses.

Talgud on kavas ka Tallinna botaanikaaias, linna kalmistutel ja Kadrioru pargis. Heakorrakuu pidulik lõpetamine toimub laupäeval 12. mail Kristiine kevadlaadal Tondimõisa pargis, kus autasustatakse kõige aktiivsemaid heakorrakuust osavõtjaid. Meeleolu hoiab üleval ansambel Apelsin.

Infot heakorrakuu ettevõtmiste kohta leiab veebilehelt www.tallinn.ee/heakorrakuu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles