Nõmmel pandi kasvama tulevane jõulukuusk

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme linnaosavanem Erki Korp ja tema asetäitja Jaanus Karilaid istutasid von Glehni kuju kõrvale linnaosa tulevase jõulukuuse.
Nõmme linnaosavanem Erki Korp ja tema asetäitja Jaanus Karilaid istutasid von Glehni kuju kõrvale linnaosa tulevase jõulukuuse. Foto: Peeter Langovits

Täna ennelõunal haarasid kaks ülikondades meest labidad ja hakkasid Nõmme turu kõrval, von Glehni ausama kõrval haljasalale auku kaevama.


Need olid Nõmme linnaosavanem Erki Korp ja tema asetäitja Jaanus Karilaid, kes kaevasid augu Nõmme tulevase jõulukuuse istutamiseks. Paari meetri pikkune kuusk hakkab pikemaks sirgudes täitma linnaosa ametliku jõulupuu vastutusrikast rolli.

«Nõmme on rohelist mõtteviisi propageeriv linnaosa ning juba mitu aastat on linnaosa jõulupuuks olnud elav puu. Kahjuks murdsid vandaalid senisel jõulupuul paari aasta eest ladva ära ning see jäi omadega kiratsema,» rääkis Korp. Uus jõulupuu läks linnaosavalitsusele maksma 65 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles