Lasnamäelt tahetakse viie päevaga koristada 230 tonni prügi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügi Lasnamäel.
Prügi Lasnamäel. Foto: Peeter Langovits

Lasnamäel toimub linna tänavuse heakorrakuu raames viis ühist ettevõtmist, kus kavatsetakse linnaosa erinevatest piirkondadest minema vedada 230 tonni prügi.

Lasnamäe linnaosavalitsuse heakorra- ja haljastusspetsailist Diana Buhmann ütles ajalehele Den za Dnjom, et koristustöid tehakse tänavu ka nendel tühermaadel, kus heakorra eest vastutavad tegelikult kinnistute omanikud.

Ta lisas, et Lasnamäe linnaosavalitsus kogus aasta jooksul teavet prügi mahavalamise kohtadest, kus heakorrakuu raames hakatakse tegema koristustöid.

Peale selle toimuvad viiel korral Lasnamäe erinevates kohtades koristustalgud: 27. aprillil Priisle tee piirkonnas, 4. mail Paevälja tühermaal, 11. mail Pirita jõe ürgoru kaitsealal, 15. mail Katleri tänava koolimaja lähedal. Buhmanni sõnul tulevad appi ka Elcoteqi töötajad, kes korrastavad 5. mail Liikuri ja Paasiku tänava ümbrust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles