TV3: Reformierakond veab tasuta prügi ära

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veolia
Veolia Foto: Meelis Tomson

Tänavu toimub kodune Teeme Ära talgupäev taas lehekuu esimesel laupäeval, 5. mail. Enamik osalejaid on otsustanud traditsiooniliselt pühenduda kodukandi prügist puhastamisele, üks erakond rakendas aga aktsiooni varajase valimisvankri ette.

Kohalike omavalitsuste valimised on alles pooleteise aasta pärast, aga tundub, et valimiskampaania juba käib, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised». Igal juhul 5. mail lubab Reformierakond kõigil viimsilastelt ära viia selle prügi, mis ei mahu või ei sobi nende prügikonteinerisse.

Vallavanema sõnul Viimsis talgutel osalejaid jagub. «Juba 11 külas on külavanemad olemas ja külaseltsid moodustatud ja nemad on eelkõige need initsiaatorid, kes on andnud teada, et nende külades toimub Teeme Ära. Meie vald toetab eelkõige prügikottidega ja prügi äraveoga,» rääkis vallavanem Haldo Oravas.

Rohkem erakondi peale reformi ennast talgutele registreerinud ei ole.

«Selgus, et Viimsi piirkonnas ei olnudki keegi registreerinud Teeme Ära kampaaniale ja mõtlesime kolleegidega, et teeme siis ise ja kutsume Viimsi inimesi koos koristama koduvalda,» selgitas Reformierakonna Viimsi piirkonna esimees Märt Vooglaid tagamaid, miks otsustas erakond prügi äraviimist korraldada.

Reformierakonna partneriks prügiveol on prügifirma Veolia. Vooglaiu sõnul kannavad kulud Reformierakonna toetajad. «Mitmed inimesed, kes on pannud sinna õla alla. Viimsi enda Reformierakonna liikmed.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles