Juhiloata noormees rammis autoga puud

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann


Eile varahommikul ei tulnud juhtimisõiguseta noormees auto valitsemisega toime ning sõitis Tallinna-Paldiski maanteel vastu puud.

23.aprillil kella 5.47 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Tallinn-Paldiski maantee 38. kilomeetril, teatas siseministeerium.

Põhja-Eesti häirekeskuse teatel oli sõiduauto Volkswagen sõitnud Kersalus teelt välja vastu puud ning põrganud kokkupõrkest puuga tagasi teele. Õnnetuse tagajärjel deformeerus sõiduk täielikult. Kaks autos viibinud noormeest said peale avariid iseseisvalt sõidukist välja.

Päästjad aitasid välja ka kolmanda, roolis olnud noormehe, avades selleks kangiga juhipoolse esiukse. Päästjad likvideerisid avariilise sõiduki süttimisohu ning paigaldasid turvaliini. Samuti kinnitasid päästjad avariilise sõiduki köiega päästeauto külge, et vältida selle vajumist kraavi. Liiklusõnnetuses osalenud juhi sõnul põhjustas avarii tema roolis magama jäämine.

Siseministeeriumi teatel juhtis sõidukit esialgsetel andmetel 20-aastane Märt, kellel puudus vastava kategooria sõiduki juhtimisõigus. Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse toimetati 20-aastane Märt, 21-aastane Urmo ja 20-aastane Severin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles